Skrap Kryss

Skrap-Kryss är precis som Skrap-Pyramiden en efterföljare till Skrap-Bingo och ett spel som "räcker lite längre". Här spelar du med bokstavskombinationer och inte med siffror som i övriga spel.

Lotten består utav ett korsord med redan utmarkerade ord. Vid sidan om finns det även en ruta med de 18 utropade bokstäver som du ska spela med. De bokstäver som dyker upp skrapar du för i ditt korsord. Finns det flera utav bokstaven du får fram kryssar du för alla likadana bokstäver.

Du vinner genom att få minst 3 fullt ifyllda ord i ditt korsord. Orden är placerade både horisontellt och vertikalt och överlappar även varandra. Vinsterna ligger mellan 30-1 000 000 kronor. För att vinna högvinsten krävs det inte att du klarar av alla ord på lotten, utan tio kompletta ord krävs för storvinsten på en miljon kronor. Detta spel kan se ut att vara klurigare än övriga lotter men så är inte fallet. Det är lika enkelt att spela med bokstäver som med siffror!

Skrap-Krysset kostar 30:- och chansen att vinna är hela 1:3,3. Du kan spela ditt Skrap-kryss via nätet eller köpa din lott hos närmaste spelombud.