Skrap-Bingo

Skrap-Bingo är en lott som "räcker lite längre" än den vanliga trisslotten och tillhör lottfamiljen Skrapspel. Utöver att den tar längre tid att skrapa så är vinsterna större och du kan vinna upp till 1 000 000 kronor endast genom att skrapa lotten. Denna lott påminner väldigt mycket om att spela vanlig bingo på nätet eller i en bingohall.

Lotten består utav 4 bingobrickor med 5x5 slumpade nummer. På lotten finner man även en utropsbrickan med 25 dolda nummer som representerar de utropade numren precis som vid ett vanligt bingospel.

Du börjar med att skrapa fram ett utropsnummer. De nummer som dyker upp på utropsbrickan skrapar du då på bingobrickorna. Siffran kan finnas på en eller flera av dina fyra bingobrickor. Vinst får man genom att ha 5 nummer i rad, alla hörn på en bingobricka, ett kryss eller hela yttre ramen fylld. Vinstsummorna varierar även beroende på vilken bingobricka du får vinst på.

Skrap-Bingo kostar 30:- och chansen att vinna är hela 1:4. Du kan spela Skrap-Bingo via nätet eller köpa din lott hos närmaste spelombud.