Skrap Pyramiden

Skrap-Pyramiden är precis som Skrap-Krysset en efterföljare till Skrap-Bingo och en lott som "räcker lite längre". Det speciella med denna lott är att du kan vinna flera vinster på en och samma lott. Du kan vinna allt från 30 kronor till 1 miljon kronor!

Lotten består utav en pyramid som är delad i 2 spel med olika nummer. På lotten finns även en ruta med dina 25 utropsnummer precis som i de andra spelen. De nummer som dyker upp som utropsnummer skrapar du på din pyramid. Får du en hel vågrät rad i spel 1 och/eller spel 2 har du vunnit. Vinsten varierar mellan raderna och spel 1 och 2.

Maxvinsten i spel 1 är 100 000 medan du på spel 2 kan vinna upp till 1 000 000 kronor. Eftersom spelfältet är format som en pyramid så krävs det att man prickar in fler siffror för att vinna priserna längst ner i pyramiden. De priser högst upp kräver endast att du får in ett rätt nummer.

Skrap-Pyramiden kostar 30:- och chansen att vinna är hela 1:4. Du kan spela din Skrap-Pyramid via nätet eller köpa din lott hos närmaste spelombud.