Tia Lotter

Tia-lotten är Svenska Spels billigaste skraplott som endast kosta 10 kronor, men som kan ge en vinst på ända upp till 250 000 kronor. Vinstchansen på denna lott är större än på övriga lotter, då i genomsnitt var tredje lott ger vinst. Du kan spela Tia-lotten på nätet eller köpa den hos närmaste spelombud. Tia-lotten finns i två olika utföranden som du kan läsa mer om nedan.

Tia Stjärnvinst

På stjärnlotten gäller det att precis som på trisslotten få tre likadana summor för att vinna. Är det dock så att tre utav de summor som du skrapar fram på din lott är markerade med en stjärna så vinner du summan utav ALLA summor du skrapat fram på lotten! Vid sidan om skrapfältet finns det även ett mindre fält där du har chans att dubbla din vinst beroende på om du får krona eller klave (vilket som ger vinst anges på lotten).

Tia Kalasvinst

Kalasvinsten fungerar precis som den vanliga Tia-lotten där det gäller att ha tre lika för vinst och att du kan dubbla din vinst med hjälp utav krona/klave-fältet. Skillnaden är dock att du på denna lott kan vinna pengar på din födelsedag i upp till 10 år! Skrapar man fram tre paket på sin lott får man vara med i radio i Mix Megapol där man får skrapa fram antalet födelsedagar (mellan 5 och 10) du kommer att få 10 000 kronor under.